Dit juli horoskop: Tyren

Du bruger tid på at få de sidst opgaver fra hånden, inden du føler, at du kan holde ferie, men et sted må du stoppe, ellers får du ikke slappet af. Du nyder at komme væk fra dine vante omgivelser sammen med familien, det behøver dog ikke at være den helt store rejse, der skal bare ske noget spændende og hyggeligt.

Da tempoet falder, får du mere tid til at fokusere på krælighed og parforhold. Du har mulighed for mange hyggelige stunder sammen med din partner. Men du skal selv være aktiv for at få tingene til at ske. Find på noget, der overrasker. For dig der er single, vil de spændende muligheder viser sig i første halvdel af måneden. Herefter vil du fokuserer mere på dig selv, og ikke være så udad søgende. Interessante emner kan vise sig igennem noget familie.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Vandbærer eller Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og