Dit juli horoskop: Vædderen

Du har masser af god energi, og der sker noget, hvor du er. Det er en god måned for dig at rejse i, da du holder af at være aktiv og på farten. Du har en positiv og optimistisk holdning, hvilket gør, at du er fantastisk at være sammen med. Der er mindre stress, og du kan lige nu vente med at tænke over job og karriere, og bare holde ferie.

Kærligheden komme og går let. Den ene dag er der flirt i luften og tingene tager fart, men den næste er du videre igen. Tiltrækning er vigtig, men det er lige så vigtigt, at du føler dig mentalt udfordret. Hvis du er single kan du med held benytte dig af online dating, der er en, du vil nyde at skrive sammen med. Hvis du er i et forhold, så foretag jer noget aktivt sammen. Der er en dejlig tiltrækning imellem jer, og det bliver også sjovt.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Vædder eller Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide