Dit juli horoskop: Vægten

Det bliver bestemt ikke kedeligt, der er masser af arrangementer, du kan deltage i, og du får mange invitationer til at bruge tid sammen med venner og bekendte. Husk at lave nogle faste aftaler, ellers kan det blive svært at få tingen til at ske. Du er ikke rigtig til en stille ferie, der må gerne ske noget – du ønsker at opleve.

Du er meget aktiv, og der sker noget omkring dig. Det kan give nogle problemer, da din partner kan have mere lyst til at slappe af og bare være jer to. Du må gå på kompromis, ellers bliver han hurtigt irritabel. Hvis du ikke er i et forhold, så kast dig ud i at flirte og tag det første skridt. Du har mange spændende muligheder, og det er yderst tvivlsomt, at du bliver afvist, når du tager en chance og viser din interesse.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Løve og Tvilling


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide