Life&Beyond

Dit juli horoskop: Vandbæreren

Meget foregår på andres premisser, men det bekymrer dig ikke. Du bliver glad ved at se dem omkring dig og dine nære hygge sig og have en god ferie. Det er faktisk det, at det hele drejer sig om for dig, at være noget for andre og tage tingene stille og roligt. Det kan være svært at blive enige om planer med dine venner.

Er du single så er der mulighed for et dejligt forhold, specielt når du når over medio måneden. Det kan være med en, du normalt ser i det daglige. En flirt udvikler sig meget hurtigt til noget mere seriøst og du bør ikke holde igen. Har du en partner, bliver det nærmest ikke bedre end lige nu. Derfor er det en god ide, at I bruger så meget tid som muligt sammen. Det stopper dog ikke her – det er nærmest kun lige begyndt så glæd dig.

Din bedste veninde er: Fiske

Din bedste flirt er: Skytte og Krebs


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *