Life&Beyond

Månedens premierefilm

En hedebølge er over os, og vi nyder det i fulde drag, men lad os nu se om solen tilsmiler os igennem hele juni – det er trods alt Danmark vi lever i 😉 Vi krydser selvfølgelig fingre for at sommeren er her ‘for good’, men hvis der skulle komme en regnfuld dag ind i mellem, er en tur i biffen lige sagen! Der er i hvert fald en masse spændende og sjove film på tapetet denne måned!

Freeheld 09.06.2016

Dramaet ‘Freeheld’ handler om detektiven Laurel Hester, der efter 23 år hos politiet i New Jersey får konstateret uhelbredelig lungekræft.

Normalt ville Laurels ægtefælle overtage hendes pension efter hendes død. Det vil Laurel også gerne have er tilfældet for hendes partner Stacie, men hun mødes af stærk modstand af et panel af lovgivere.

Filmen er baseret på virkelig hændelser!

The Nice Guys 09.06.2016

‘The Nice Guys’ handler om en privatdetektiv, der undersøger en afdanket pornostjernes tilsyneladende selvmord i 1970erne. Men han ender med at afdække en langt større konspiration, og Ryan Gosling rocker altså det moustache!

The Neon Demon 09.06.2016

Filmen ‘The Neon Demon’ handler om den håbefulde model Jesse. Hun rejser til Los Angeles, hvor hun møder en gruppe kvinder, som tager alle midler i brug i kampen om skønhed!

‘The Neon Demon’ var nomineret til Guldpalmen i Cannes.

Den lille pige og Profeten 23.06.2016

I animationsfilmen ‘Den lille pige og profeten’ har pigen Almitra mistet sin far og bor nu alene sammen med sin mor Kamila. Siden faderens død er Almitra stoppet med at tale og hendes eneste venner er måger, som hun tilsyneladende kan kommunikere med. Almitras liv tager en ny drejning, da hun møder kunstneren Mustafa, som holdes i husarrest grundet regeringens frygt for at Mustafas kunst vil opildne folket til oprør.

De danske stemmer leveres af Lars Mikkelsen, Sofie Gråbøl og Mikkel Boe Følsgaard. 

Central Intelligence 30.06.2016

Komedien ‘Central Intelligence’ følger en føjelig revisor, der efter at have genoptaget kontakten med en gammel ven gennem Facebook, bliver indblandet i en international spionverden. Med en duo som Kevin Hart og Dwayne ‘The Rock’ Johnson kan det ikke være andet end hylende morsomt!

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *