[single_post_category_name]

Mød Simone & Julie: skuespillerinderne fra Hundeliv

I dag d. 16. juni får filmen Hundeliv premiere i biografer landet over. I Hundeliv kan du se de to unge skønne skuespillerinder Julie Brochorst Andersen som spiller Sofia og Simone Lykke som spiller Olivia. Team ChriChri har taget en lille snak med pigerne op til Danmarks premieren.

Q

Hvad har været den bedste oplevelse ved at indspille Hundeliv?

A

Julie: Under optagelserne på Hundeliv boede vi 4 uger på en Højskole i Sønderjylland. I starten havde jeg tænkt at jeg nok ville komme til at tage hjem hver weekend når vi havde fri, men allerede efter den første uge kunne jeg fornemme at det her var noget helt specielt. Jeg endte med kun at tage hjem en enkelt gang, fordi det var så chilleren bare at være der sammen med de andre fra holdet. Når vi ikke optog hang vi jo ud os fra holdet – lavede mad, stenede serier, spillede bordtennis. Det var virkelig en særlig oplevelse, og har også været med til at vi alle har et helt specielt bånd til hinanden, den dag i dag. Derudover har det været meget lærerigt at få lov til at arbejde sammen med Alexandre Willaume og Simone Lykke der begge to er dygtige og inspirerende skuespillere! 

Simone: Den bedste oplevelse er uden tvivl, at jeg kan sige, at Hundeliv er min debutfilm. Det kunne have været hvilken som helst film, men jeg er så stolt af at det lige netop er denne, der sender mig afsted. Det at bo og optage i Sønderjylland har også været særligt. Både cast og crew kom utrolig tæt på hinanden, hvilket også har været med til at gøre Frelles (instruktør på Hundeliv red.) fortælling mere intens og ærlig. Derudover har folks modtagelse af filmen været over al forventning. Jeg var ikke i tvivl om, at vi havde lavet en god film, men at folk synes den er så god, tror jeg slet ikke, at jeg havde turde håbe på, selvom vi alle synes, at Hundeliv er blevet vores hjertebarn

Q

Er der noget fra jeres roller, I kan genkende i jer selv?

A

Julie: Der er mange ting jeg kan genkende – særligt det tætte bånd Sofia har med sin storesøster Olivia. Relationen mellem de to søstre kan jeg sagtens genkende fra mit eget liv, hvor jeg har et meget specielt og tæt bånd med min lillesøster. 

Til gengæld er der også mange ting jeg ikke kan genkende! Sofia er stærk, målrettet, hun tager ansvar og går forrest. Hun er konfliktsøgende og ikke bange for hvad andre synes om hende. Det synes jeg er mega sejt, men det var nogle kvaliteter som jeg lige skulle finde frem, da vi optog. Normalt kan jeg godt være sådan en der lige forhører mig om hvad de andre gør, inden jeg selv gør det, så på den måde ser jeg faktisk meget op til Sofia.

LÆS OGSÅ: Ny dansk film i biografen i dag: Hundeliv 

Foto: Mike Kollöffel

Q

Kendte I hinanden før indspilningerne?

A 

Simone: Jeg kendte mere eller mindre alle fra branchen af navn, da både cast og crew er professionelle, og har været i branchen i mange år. Derfor var det virkelig også med stor ydmyghed, at jeg kom på settet. Første gang jeg mødte Julie var til min casting, hvor hun allerede var blevet valgt til rollen som Sofia, og man kan vel sige, at det var kærlighed ved første blik. Vi havde en helt fantastisk kemi som søskende, hvilket også skinner igennem i filmen. Det var en gave, at have Julie ved min side, da vi boede og optog i Sønderjylland. Det skabte en tæthed, som jeg ikke før har oplevet på optagelser, hvilket måske også er grunden til, at hun i dag er en af mine bedste veninder. 

Q

Hvem synes I at Hundeliv henvender sig til/ hvem skal se den?

A

Julie: Hundeliv er en speciel film, fordi den ikke kan puttes i en kasse, sådan genremæssigt. Den blander en masse – den er barsk, men den er også sjov, den er actionpræget, den er sørgelig og der er kærlighed. Alle karaktererne i filmen søger et sted at høre til, og specielt pigerne Sofia og Olivia der tager på denne her rejse, søger et sted at høre til. Og det kan alle vel i en eller anden grad relatere til. Så ja, Hundeliv er en film for alle 🙂  

Simone: Jamen det fede er jo, at den henvender sig til alle over 15 år, så det er bare i biffen med alle derover – både mænd og kvinder. Afsted med jer. 

Q

Hvordan ser fremtiden ud for jer? 

A

Julie: Fremtiden ser rigtig god ud! Udover at være skuespiller, læser jeg dansk på KUA, så først og fremmest glæder jeg mig enormt meget til at nyde 2,5 måneders velfortjent sommerferie! Udover det har jeg en del ting der kommer ud i løbet af sensommeren/efteråret som i godt kan glæde Jer til! Og ellers er jeg bare åben for, og spændt på, hvad fremtiden bringer mig. 

Simone: Den ser spændende og åben ud. Jeg skal lave nogle projekter over sommeren, og så må vi se hvad fremtiden viser, når filmen har haft premiere. Jeg håber selvfølgelig at den åbner flere døre, så jeg kan blive ved med at lave det, jeg elsker. Det her er jo en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, så tænkt hvis jeg kunne blive ved. Jeg tror dog, at man skal være forberedt på de op- og nedture, der er i branchen ift. jobs. Der er så mange ubeskrivelige talenter i Danmark, og vi skal jo alle have mad på bordet, så lige nu prøver jeg også bare at være i nuet og suge det hele ind, så kan fremtiden bare komme an.

Du kan købe billetter og se mere til filmen her

Hvis du vil se mere til pigerne, kan du følge dem på Instagram her: Julie & Simone

Private fotos: Venligst udlånt af Simone Lykke & Julie Brochorst.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide