[single_post_category_name]

Ny dating trend: Benching

Dating kan være noget af en jungle at finde rundt i – Hvad er yt, og hvad er in? Hvad virker og hvad virker IKKE? Ghosting har længe overtaget datingscenen, men guess what… Ghosting er nu ENDELIG ude af billedet, og der er nu kommet en ny trend til – Benching!

Men hvad er Benching?

Samme spørgsmål stillede vi, da vi først hørte ordet, men faktisk siger det lidt sig selv. Benching er nemlig det, der sker, når du møder en sød fyr, som du tager på et par dates med, men du kan ikke helt finde ud af, hvad du føler for ham. Du liker hans Instagram billeder, I skriver ligegyldige SMS’er til hinanden og laver halvhjertede planer – men lad os være ærlige… Du er ikke ‘blown away’. 

LÆS OGSÅ: How to: Text a guy in 9 ways!

Alligevel bliver du dog ved med at holde lidt fast i ham, for det giver dig nemlig en følelse af tilfredshed, ikke sandt? 😉 Det er jo rart med lidt opmærksomhed i ny og næ. Også selv om du ved, at det aldrig bliver til noget!

Er din date ”The Bencher”? 

Hvis det er din date, der holder dig på bænken og ikke omvendt, skal du sørge for at løbe skrigende væk. I vil nemlig højst sandsynligt aldrig blive ‘noget’, og du kan lige så godt indrømme det over for dig selv nu, i stedet for at bruge en masse unødvendig tid på at ændre hans syn på dig.

Sorry, but he’s just not that into you!

Kilde: uproxx.com/

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide