Orange Is the New Black premiere: Opdatering på hvem dater hvem

ENDELIG! I morgen begynder det!!!! Orange Is the New Black er tilbage på Netflix med en endnu en sæson – den fjerde i rækken – og vi kan seriøst ikke vente. Vi glæder os virkelig til at se, hvad alle vores yndlingskarakterer nu roder sig ud i…

Men hvordan var det nu liiiige, at det sluttede mellem de forskellige karakterer? Hvem endte med at date hvem? Der var et hav af love stories og love triangles i den sidste sæson, så vi har lige brug for at få genopfrisket, hvem, der er sammen, og hvem, der ikke er.

Her er en hurtig oversigt over, hvad der sker med alle vores kærlighedspar fra sidste sæson og måske en lille idé om, hvad der kommer til at ske med dem i den kommende!

Alex & Piper

Sidste sæson var rimelig hård for Piper og Alex, som ellers startede serien ud som vores alle sammens favoritpar. Piper er blevet en hård nyser og har overvejende fokus på din trusse-sniffende-virksomhed, og Alex ‘dumper’ hende, da hun fyrer Flanca foran alle. Det allersidste afsnit af sæson 3 ender med, at Alex muligvis er blevet dræbt af en undercover fængselsbetjent, og det efterlader ikke så meget håb forude for de to lesbian-lovers!

Det forudser vi: Mon ikke Alex overlever i betragtning af, at hun ser ud til at være ok i traileren og på billederne fra sæson 4 – og så ville serien vist heller ikke være det samme uden hende 😉

Poussey & Soso

Poussey kæmper med depression og et alkoholproblem, mens Soso kæmper med at vænne sit til livet i fængslet og sin egen depression – så alt i alt er det jo en god start! 😉 Efter Poussey redder Soso fra hendes selvmordsforsøg, bliver de to tættere og tættere knyttet, og sæson 3 ender med, at de to holder hinanden i hånden. Vi håber i hvert fald på, at det udvikler sig til lidt romantik, så de sammen kan komme ud af deres depressioner!

Det forudser vi: Samira Wiley (Poussey) ville ikke afsløre, hvorvidt de to kommer til at udvikle en love affair, men hun har udtalt, at begge karakterer er så ensomme i sæson 3, at de udvikler en selvdestruerende opførsel.

Piper & Stella

Stella kan vel betragtes lidt som Pipers ‘rebound’ efter Alex. Men da Stella vælger at stjæle Pipers veltjente penge, giver Piper igen ved at gemme ting i Stellas ‘bunker’ og tilkalde fængselsbetjentene, så Stella i hvert fald ikke slipper ud af fængslet foreløbigt!

Det forudser vi: Vi krydser alt, hvad vi kan og håber på, at Stella også er med i sæson 4 – både fordi vi er nogle suckers for drama, men måske også fordi vi har et lille (læs: rimeligt stort) girl-crush på den seriøst lækre Ruby Rose (Stella)!

Red & Healy

Det her er helt klart en af de største nyheder i sæson 3! Healy rækker ud efter Red, da hans ægteskab går i stykker, og Red har brug for Healy, eftersom hun gerne vil have tjansen som køkkenchef tilbage. Til sidst tilbyder Healy at betale for et hotelværelse, som hans kone og konens mor kan bo på, så hun ikke længere behøver at blive boende hos ham. Til Lornas bryllup i slutningen siger Healy til Red, at hun ikke skal opgive drømmen om kærlighed, da hun en dag kommer ud af fængslet, og de deler en lang intim øjenkontakt.

Det forudser vi: Det umage par vil angiveligt have flere scener sammen, og man kan jo håbe, at det dybe venskab udvikler sig til romantik.

Lorna & Vince

Det virkede ellers virkelig som om, at Lorna ville være besat af hendes ekskæreste, Christopher, til sine dages ende, men heldigvis forelsker hun sig og får det bryllup, som hun altid har drømt om. Så  måske kan hun langt om længe lægge sin stalking på hylden for en stund! Da Vince besøger hende i fængslet for at slå op med hende, går hun ned på knæ og frier til ham, og det var alså bare lidt for sødt! De fuldbyder ægteskabet ved sodavandsmaskinen, og vi krydser fingre for, at de to bliver lykkelige til deres dages ende 😉

Det forudser vi: Ingen kan vide sig sikre i ‘Orange Is the New Black’, så mon ikke at der vil komme et bump eller to på veje???

Bennett & Daya

HVORFOR skal du knuse vores hjerter, Bennett? De to havde en del problemer med at finde ud af, hvad de skulle gøre, når deres baby kom til verden. Den ene mulighed var Cesar, som allerede tager sig af Dayas søskende, men da Bennett besøger ham og opdager, hvor voldelig og aggressiv Cesar er, kører Bennett sin vej, og vi ser ham ikke igen. Daya føder barnet, Cesar tager det til sig, men politiet stormer hans hjem, og ingen ved, hvad der kommer til at ske nu!

Det forudser vi: Vi er nogle håbløse romantikere, så vi satser naturligvis på, at Bennett kommer tilbage i billedet, og at de to finder ud af det sammen!

Suzanne & Maureen

Suzanne har flere gange bevist, at hun er hurtigt til at forelske sig, men hendes kærlighed er sjældent blevet gengældt. Det ser dog ud til at ændre sig nu! Maureen er en stor fan af Suzannes selvskrevne bøger og ender med at invitere hende på en ‘date’ i et skab. Det er dog alligevel et lidt for stort skridt for Suzanne, som bliver bange og løber væk. Sæsonen slutter dog med, at hun giver Maureen en skildpadde, og de to hygger sig sammen.

Det forudser vi: Et sødt og lidt skævt kærlighedsforhold i sæson 4!

Fig & Caputo

Det professionelle forhold mellem de to udvikler sig hurtigt til et hadefuldt forhold med en masse hadefuld sex. Vi ser de to i sengen sammen samtidigt med, at de ikke kan udstå hinanden! Fig ender med at råde Caputo til at gå efter en forfremmelse, da der kommer en åbning, og det gør han.

Det forudser vi: Det tyder lidt på, at deres forhold ikke længere kun er seksuelt og fyldt med had, men at de to måske kan lære noget af hinanden. Måske det vil udvikle sig yderligere???

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og