Sådan får du bedre selvværd

lillenotesbog-2.jpg
Selvværd – Lille notesbog med øvelser

Af Rosette Poletti & Barbara Dobbs

– Køb bogen her –

Selvværdet er en af de vigtigste kilder til livsglæde. Det får dig nemlig til at acceptere dig selv og holde af dig selv og af andre mennesker. Det mener Rosette Poletti og Barbara Dobbs i hvert fald, og derfor har de udgivet bogen “Selvværd – Lille notesbog med øvelser”. De arbejder med sygepleje og undervisning, og så har de skrevet en lang række bøger.

Med den lille notesbog ønsker Poletti og Dobbs at give dig redskaber, så du kan få det bedre med dig selv. Men hvad er det nu egentlig, at selvværd er for noget? I bogen bliver begrebet beskrevet som resultatet af din opfattelse af dig selv: Af dit ydre, dine færdigheder, dine faglige og personlige succeser og dit følelsesliv. Desværre er succes på ét eller flere af disse områder dog ingen garanti for et højt selvværd. Forfatterne lægger tværtimod vægt på, at et højt selvværd kommer af en balance mellem de forskellige aspekter af dit liv. Selvværdet er en skrøbelig og foranderlig værdi, der vokser, når du lever i overensstemmelse med dine værdier og som skrumper, når du ikke retter dig efter dem, mener Poletti og Dobbs.

LÆS OGSÅ: 12 tips til at elske dig selv, som du er 

Bogen rummer en masse lister, tegninger og øvelser, som gør dig i stand til at styrke dit selvværd. Hensigten med bogen er at lære dig at blive bedre til at finde ind til det, der virkelig betyder noget i dit liv – og at få det bedste ud af det.

Efter sigende kan ens selvværd udvikles, så længe man lever, så vi kan da ligeså godt gå i gang med det samme 😉

Her kan du læse et uddrag af bogen, hvor du får nogle korte definitioner på forskellige begreber inden for selvrealisering: 

Notesbog_Selvværd-s7-9-1.jpg

Notesbog_Selvværd-s7-9-2.jpg

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive