Det perfekte arbejdskit til solskinsdagene

Selv om det er sommer, er der stadig noget arbejde, der skal laves. Team ChriChri kan i hvert fald slet ikke stoppe med skrive masser af lækre artikler til jer. Men når solens stråler endelig viser sig, vil man jo gerne kunne nyde dem.

Derfor har vi fundet en løsning! Vi har nemlig samlet en række gode råd og hjælpemidler til en arbejdsdag ude i solen.

 

Screen Shade Cover

Et Screen Shade Cover er virkelig smart! Det skygger, så man rent faktisk kan se, hvad man laver på sin skærm – uanset hvor meget solen skinner. Vi har allerede et par stykker på redaktionen, og vi vil nødigt undvære dem igen! Det er en ægte lifesaver.

 

Solbriller

Ligesom at din skærm ikke skal være irriteret af solen, så skal dine øjne heller ikke. Desuden må du godt se lidt cool og bossy ud, imens du arbejder!

 

Kaffe 

Behøves vi sige mere? Kaffe er ALTID en god idé!

 

Jordbær

Jordbær, hindbær, vingummier, lakrids… Whatever. Man kan ikke arbejde OG hygge sig uden at snacke et eller andet!

 

Solcreme

Selv om solen måske ikke står 100% skarpt, så skal man stadig bruge solcreme for at beskytte sin hud. Tiden flyver nemt af sted, når man sidder der med sin computer ude i det gode vejr. Derfor vil vi stærkt anbefale at tage sine forbehold og smøre sig ind jævnligt.

 
Vand 

Vand er altid godt! Og man skal nødigt dehydrere 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og