10 fund til din tømmermænds-søndag

Så blev det atter søndag, og i manges tilfælde betyder det tømmermænd! Hvad end de er fysiske eller moralske, skal der gøres noget ved det. What’s done is done! De moralske tømmermænd kan ikke kureres, men de kan forbedres! Uanset hvor dårligt man har det dagen derpå, er det altid rart også, at kunne skjule det. Især hvis man er typen, som der dukker op til samtlige familiefester med tømmermænd.*HOST* det kunne vi aldrig finde på her på redaktionen 😉 Så hvad skal man egentlig bruge til sådan en tømmermænds-dag? Hvad end man ønsker at friske op og være klar igen, eller hvis man bare ønsker at begrave sig i dynen og pleje tømmermændene på den helt afslappede måde?

Vi har fundet 10 ting, som du helt sikkert ville have gavn af på en tømmermænds-dag som i dag!

 

1. MAGICSTRIPES – Wake Me Up Collagen Eye Patches

Wake Me Up Collagen Eye Patches lægges på de trætter poser under øjnene, imens du slapper af i 20-30 minutter. Når du tager dem af, kan man ikke længere se, at du var i byen i går! Det dulmer rander, poser og reducerer de små rynker omkring øjet. Hvis det ikke er smart, så ved vi snart ikke, hvad er?

 
2. MAGICSTRIPES Deep Detox Tightening Mask 

Vi kender alle sammen dét at føle sig ulækker dagen derpå. Udover et bad ville det måske også være meget rart med en lille ansigtsmaske, så du er klar til mandag. Denne maske fjerner døde hudceller, snavs og giftstoffer. Hvilken dejlig måde at føle sig klar igen på!

 
3. Cactus pillen 

Den forebygger ganske vidst kun tømmermænd, så du må hellere være godt forberedt. Hvis du ikke huskede den i går, så ved du hvilket mirakelmiddel, du skal bruge næste gang 😉

 
4. Sex & The City boxen 

Vi bliver ALDRIG træt af Sex & The City!

 

5. Nattøj

Vi har især forelsket os i denne comfy sag fra Calvin Klein <3

 
6. Kasket

Søndag tømmermænd = en dårlig hårdag! Buy yourself a cap – problem solved!

 
7. Solbriller

Med mindre du allerede har taget dig af dine trætte øjne med øjenmasken, så tvivler vi på, at dine øjne ser helt friske ud? Måske har du stadig rester af mascaraen fra i går på?
Når du skal ned og hente en burger fra din lokale burger bar, er det måske en god idé at tage et par solbriller på, så tømmermændene ikke stråler ud af øjnene på dig 😉

 LÆS OGSÅ: Tømmermænd

8. Hjemmesko 

Det er altid dejlig rart og varmt at tøffe rundt i lækre hjemmesko! Især på sådan en putte-dag <3

 
9. Sovemaske 

Til dig, der insisterer på at sove hele søndag væk! Selv lyset udenfor kan ikke stoppe dig.

 
10. Sengetøj

Der skal putteeeees! Og det kan man simpelthen ikke gøre på andre måder end i helt nyvasket sengetøj! Og det skam heller ikke noget at sengetøjet er nyt og lækkert at se på og ligge i.

LÆS OGSÅ: Kan man grille en snaps?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide