[single_post_category_name]

Dit august horoskop:  Tvilling

Især i anden halvdel af måneden kommer du til at fokuserer mere på bolig og familie. Der kan være nogle svære beslutninger, der skal træffes, og det er nu, du vil have held med det. Du må påtage dig mere ansvar, men det bliver også belønnet. Det gælder på mange områder af dit liv og din hverdag. Gør gerne en lille status, så du ved, hvor du står. 

Du nyder at være hjemme sammen med din partner. Du er ikke så social som ellers, men det vil din partner forstå og acceptere. I taler godt sammen, og i er virkelig gode til at samarbejde, så hverdagen glider let. Hvis du er single så inviter dine venner til middag og få dem til at tage en single ven eller to med til arrangementer, det kan sagtens udvikle sig i romantisk retning. Kærligheden kommer faktisk når du mindst venter det.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Tyr og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide