Life&Beyond

Dit august horoskop: Vædderen

Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan få fra hånden i det daglige. Du får mere energi som måneden skrider frem, og samtidig trives du godt i alle sociale sammenhænge. For dig der studerer, gælder det om at tage ansvar fra begyndelsen. Du får generelt store gennembrud, når du stoler på dine egne evner og træffer beslutninger om fremtiden.

Du møder kærligheden og romantikken, hvor du færdes til dagligt. Vær gerne udadvendt og social, det betaler sig, hvis du vil tiltrække dig en ny partner. En gammel flamme kan også dukke op i dit liv igen, og det bliver ikke kedeligt. Har du en partner, så trives I godt sammen i det daglige. Der må dog også gerne ske noget nyt og spændende. Kast jer ud i det, overrask hinanden, leg og forny jeres intime forhold. Det må gerne være sjovt.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Jomfru eller Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *