Fede spil-apps til liggestolen

Når solen endelig titter frem herhjemme, eller hvis du er så heldig at skulle et smut til Syden, er det oplagt at benytte lejligheden til at sole sig! Vi har fundet de perfekte, gratis spil-apps, som du kan fordrive tiden med, mens du arbejder på at få den smukkeste sommerkulør:

Tændstik puslespil

”Tændstik puslespil” er en app, hvor du skal lave firkanter, trekanter eller simple ligninger ved at fjerne, tilføje eller flytte tændstikker. Selv om det måske lyder lidt indviklet, er det faktisk en ret sjov app, og så er den mega god til tidsfordriv.

Subway Surfers

I spillet ”Subway Surfers” skal du i rollen som graffitimaleren Jake springe, dukke og rulle dig i håb om at undvige tog, skilte og den knotne sikkerhedsvagt, der stormer lige i hælene på Jake. Spillet er forholdsvis simpelt og helt perfekt til en dag i solen. 

1010!

Hvis du elsker at spille ”Tetris”, er dette spil lige noget for dig! ”1010!” er nemlig en form for puslespil, hvor du har brikker i forskellige former. Du skal så lave hele rækker enten lodret eller vandret. Når en hel række er fyldt ud, vil den forsvinde, og du vil få point. Så det gælder altså om at få så mange point som muligt. Sæt i gang!

LÆS OGSÅ: Top 10: Verdens lækreste strande

Candy Cush Saga


Her på redaktionen bliver vi aldrig trætte af dette sukkersøde spil! Slut dig til Tiffi og hr. Toffee på deres eventyr i slikkongeriet. Spillet går i al sin enkelhed ud på, at du skal fjerne forskellige typer slik ved at rykke rundt, så du får mindst tre ens på stribe. Du har fem liv, hvorefter du enten kan købe dig til flere eller vente i en halv time på at få mulighed for at spille igen. Du kan også købe dig til ekstra hjælp i form af ’super-slik’.

Crossy Road

”Crossy Road” er et vidunderligt og charmerende spil. Konceptet er enkelt: Du skal krydse en tæt trafikeret motorvej, en å og en togbane uden at blive ramt af biler, tog eller at drukne. Alting bevæger sig i forskellige hastigheder, og du skal hele tiden holde øje med, hvad der sker foran dig. God underholdning i timevis!

Unicorn Jungle

Spillet er inspireret af ”Flappy Bird”, der for omkring to år siden var enormt populært. ”Unicorn Jungle” er et simpelt spil, der går ud på, at du skal føre enhjørningen gennem junglen ved at lade den svinge sig i lianerne fra træ til træ.

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive