Kend din glidecreme

Vi danskere bliver ofte røde i vores hoveder, når vi skal snakke om vores sexliv. Men vi skal lade være med at skamme os så meget. Hvem ønsker ikke et livligt sexliv? Glidecreme er én af de ting, du kan bruge for at spice dit sexliv op! Uanset om du er en lille smule tør, eller om du er fugtig som en våd svamp, kan glidecremen ændre dit sex game for evigt. 

Der findes flere forskellige former for glidecreme, og det kan være vigtigt at have styr på dem. Vi giver dig de vigtigste informationer lige her: 

LÆS OGSÅ: 5 overraskende ting, der har betydning for dit sexliv

1. Silikonebaseret glidecreme føles som silke
Silikonebaseret glidecreme er meget populært, især fordi det føles som silke på huden og holder i længere tid, og det er derfor ikke nødvendigt at påfører det for mange gange under samlejet. Derudover egner det sig godt til sensitiv hud.

Silikonebaseret glidecreme er for det meste sikkert at bruge sammen med latex kondomer, og det er glimrende til sex i vand (altså i badet, badekaret og spabad).

Man skal dog ikke bruge silikonebaseret glidecreme sammen med silikone sexlegetøj, da det vil ødelægger legetøjet over tid. 

2. Vandbaseret glidecreme er meget populært

Vandbaseret glidecreme er den mest brugte form for glidecreme.
Man kan bruge det sammen med alle typer sexlegetøj, og det er nærmest umuligt at være allergisk overfor det. Faktisk siges det, at de glycerinfri varianter ligefrem fugtiggør huden. Den vandbaserede glidecreme holder dog ikke ligeså lang tid som den silikonebaserede.

3. Oliebaseret glidecreme er et ’all-natural’ valg

Oliebaserede glidecremer er SÅ naturlige at de ofte lavet på kokosolie eller olivenolie.
Dog skal du ikke prøve på at erstatte den med disse, da det kan gøre din hud irriteret. Stol på at glidecremen er lavet til dét, den er lavet til 😉 Dog skal du ikke bruge den oliebaseret glidecreme sammen med kondomer, da kondomet kan blive opløst. Så vær’ lige opmærksom på at oliebaseret glidecreme altså ikke altid er ideel!

LÆS OGSÅ: Sex slang-termer du skal kende i år 2016

Uanset hvilken glidecreme du bruger, er det altid en god idé at have et håndklæde til at tørre op med eller lægge under jer, da lagenet godt kan blive svinet lidt til.

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og