Guide: 8 tips til at have ‘sex’ over telefonen

Vi kan lige så godt indrømme, at romantik ikke er hvad det har været! Vi er nok blevet lidt tøset, og har lidt nemmere ved at sige tingene over sms once in a while.. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt du skal sende en dirtytekst til loverboy, men nærmere HVORDAN du skal gøre det.. Vi guider dig!

1. Vent til du føler dig klar

Det er en god idé at give dig god tid og have mødt personen i forvejen face-to-face, så du ikke kaster dig ud i noget, som du kommer til at fortryde. Husk at så snart du har sendt en besked afsted, så kan du ikke tage den tilbage – once it’s out, it’s out (gisp!!). Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan stole 100 % på modtageren, så vent et øjeblik og gem ‘the good stuff’ til jeres live performance 😉 

Det er også en god idé at vente med at sende alt for mange dirtytekst, før I har været intime med hinanden i virkeligheden. Du skal i hvert fald være forberedt på, at ‘gøre’ alle de ting, som I har skrevet om – og det kan måske pludselig blive for grænseoverskridende. Nogle gange bliver man lidt for kæphøj over sms, og det kan give bagslag, når I pludselig skal have øjenkontakt.

2. Situationsfornemmelse: Timing is everything!

Tænk over hvad modtageren laver, når du sender sms’en. Sidder han i møde? Er han hjemme at spise hos sine forældre? Så er det måske en god idé at vente til et senere tidspunkt. Det er vigtigt, at din modtager er i samme humør som dig og er klar til at deltage, så du ikke føler dig ‘afvist’, hvis han ikke lige svarer, som du havde håbet på, fordi situationen er helt forkert. Skulle uheldet alligevel være ude, så skal du ikke miste alt modet – op på hesten igen, for han er helt sikkert klar, når du rammer ham på det rigtige tidspunt.

3. Start stille ud

Du ville helt sikkert ikke starte ud med at smide ham på sengen og sætte dig ovenpå hans ansigt i virkeligheden, så derfor skal du heller ikke starte for hårdt ud over sms! Forspil er vejen frem, og det gælder også, når I skal bygge en stemning op langt væk fra hinanden. Start f.eks. med at skrive: “Det var dejligt, at kysse med dig i går”. Senere kan du så blive mere detaljeret og præcis i dit sprog som: “Jeg elsker, når du kysser mig på halsen” eller “Det føltes så dejligt, da du strejfede din hånd på mit inderlår” – the devil is in the detail 😉

4. Overgiv dig fuldstændigt

En af de største fordele ved ‘sexting’ (som det åbenbart hedder, når man sender en lidt dirty sms) er, at du er en lille smule mere vovet og tør lidt mere, end hvis personen stod lige foran dig. Udnyt det og sig alt det som tænder dig, som du måske ikke turde at fortælle ham i virkeligheden. 

5. Tilføj et par komplimenter og boost hans ego

Komplimenter er altid godt, og det gør ham helt sikkert mere selvsikker og skaber en bedre stemning samtidigt! Men du kan også sagtens komplimentere dig selv undervejs – det er en god idé at booste dit eget ego såvel som hans. Skriv f.eks.: “Glæd dig til at se mig senere i mit nye undertøj. Det bliver en aften, du aldrig glemmer” – at være god til ‘sexting’ er meget lige som at være god i sengen.

6. Snak om hvad der tænder dig

I et nyt forhold er det den perfekte måde at fortælle ham, hvad der tænder dig, og hvad du drømmer om. Hvis du allerede er i et fast forhold, så kan du måske bruge muligheden til at fortælle ham om nogle af dine fantasier i soveværelset, som I endnu ikke har prøvet.

7. STOL på personen i den anden ende

Vi har naturligvis “ingen nøgenbilleder” reglen, men lad os være realistiske – det kan være svært at overholde! Igen: ‘Once it’s out – it’s out’ – not to forget, ladies! Spørg dig selv om, hvilken person modtageren er? Er han typen, som deler tingene med hans venner? Er hans morale i orden, hvis I en dag ikke skulle være sammen længere? Er du ikke tryg ved det, så lad være med at sende dem – det er stadigvæk frækt alligevel!

8. Spring ud i det: det styrker jeres forhold

De fleste mennesker har en travl hverdag med mange gøremål, karriere, skole osv., og det kan være svært at få plads til de små ting som faktisk betyder enormt meget for jeres forhold. ‘Sexting’ er ikke kun for dig i langdistanceforhold eller i et splinternyt forhold, det er også for dig, som har været sammen med den samme mand i lang tid, men som kan sende ham en lille fræk sms fra morgenstunden. Se det som en intim kommunikation, og kommunikation er vejen frem til et godt forhold – jo mere I snakker sammen om jeres sexliv, desto bedre bliver det.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være