[single_post_category_name]

Det vidste du måske ikke, at din iPhone kunne

På trods af at mange af os har haft iPhones i en del år efterhånden, kender vi ikke helt alle de features, den egentlig har. Kender du det der med at komme til at bruge Siri ved en fejl? Eller komme til at trykke på en eller anden standard app og panisk gå ud af den igen? Du ved egentlig ikke, hvad det var for en app? Din iPhone kan måske mere end du lige tror.

1. Favorit album
Hvis du er typen, som elsker at kigge på minder, kan du trykke på det lille hjerte under billedet. På den måde samles alle dine favoritfotos i ét album.

2. Spar på strømmen
Hvis du trykker på indstillinger > Batteri, kan du holde øje med hvilke apps, som du bruger mest strøm på. Slet de apps du ikke får brugt og brug de andre med omtanke.

3. Tag et billede imens du filmer
Ofte vil man gerne have et billede, af det man filmer, men kvaliteten bliver ikke så god, hvis du bare tager et screenshot af videoen. Du skal blot klikke på den hvide cirkel i hjørnet, imens du filmer, og så har du altså et helt normal billede.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Det er en sex-ting

4. Få Siri til at læse højt for dig
Gå ind i indstillinger > generelt > tilgængelighed, og slå voice over til. Nu kan du få Siri til at læse alting højt for dig.

5. Juster exposure/lyset imens du tager billedet
Hold blot fingeren på skærmen og scroll sol-ikonet op og ned.

6. Hav dine sundhedsoplysninger klar til nødstilfælde
I app’en ”Sundhed” kan du taste dine oplysninger ind. Dvs. at din ”redder” kan se, hvilken medicin du tager, hvilke allergier du døjer med såvel som et telefon nummer på din kontaktperson.

LÆS OGSÅ: Fede spil-apps til liggestolen

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide