[single_post_category_name]

Kan man grille en snaps?

Mange forbinder snaps med noget, som kun kan drikkes til årets påske- og julefrokoster. Men hvad nu hvis vi fortæller dig, at den faktisk kan bruges hele året rundt? Og hvad nu hvis vi fortæller dig, at den især er god til din grillmad? 

Der findes eksempelvis Aalborg Grill Akvavit, som er lavet til at passe godt sammen med Ketchup og Sennep, hvilket typisk kendetegner grillmad. Du kan bruge det som en lille drik til din mad, eller du kan bruge snapsen som en ingrediens i din mad, dressing eller marinade. Som bekendt modvirker alkohol fornemmelsen af oppustethed i maven, hvilket vil gøre sig godt efter en god omgang grillmad. Team ChriChri skal med sikkerhed inddrage noget mere Aalborg Grill Akvavit til vores fremtidige grillaftener <3

Aalborg akvavit har samlet en række opskrifter hvori du kan bruge din Grill Akvavit lige nederst på denne side. Vi kan varmt anbefale dig at afprøve dem! 

Svaret på overskriften? JA – man kan sagtens grille en snaps og det smager skøøønt!

aalborg.jpg

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide