WeyWey’s Column: Om at feste på Roskilde Festival

Team ChriChri inviterede mig på Roskilde Festival. Det er svært at sige nej tak til. Nu er festivalen slut, jeg er ved at være ovre de værste tømmermænd og er klar til at fortælle dig lidt om, hvad der er det bedste og det værste ved Roskilde Festival.

_____________

Det bedste: At sove i et hus og ikke i et telt. Jeg bevægede mig ud i Øst-området en af dagene, og det føltes lidt som om, jeg var midt i et apokalyptisk samfund, hvor kun de stærkeste havde overlevet, og de havde en fest. Jeg tog hjem til et hus hver aften, sov i en seng og undgik diverse skybrud. 

Det værste: Jeg kunne ikke forestille mig at sove i et telt i et apokalyptisk samfund. Jeg ville konstant være bange. Og jeg ville være den første, der døde. 

Det bedste: Jeg mødte så mange fantastiske mennesker. Jeg mødte nye mennesker og gamle bekendte. Der er ikke noget bedre end at feste med mennesker, man ikke kender. Eller mennesker man altid har kendt, men som man ser i et helt nyt lys på Roskilde Festival. Men ellers er det bare helt perfekt at feste med en masse forskellige mennesker.

Det værste: Det er, når man render ind i en rødhåret komiker, og det bare viser sig, at han er den mest arrogante og nedladende son-of-a-gun, og det eneste, han vil have ud af det her møde (udover jeg tror, han egentlig bare vil knalde mig, hvilket er forståeligt), er, at han leder efter jointpapir. Når alt kommer til alt, kunne jeg ikke gennemskue, om han var nedladende eller bare ikke sjov længere. Så piger: Lad være med at have et crush på ham! Han er ikke noget værd.

Det bedste: Gorms Pizza

Det værste: Lørdag på Roskilde er nu den nye søndag. Alting dør tidligt. Madboder lukker, og det føles lidt som om, de bare gerne vil have, at man tager hjem. Det var jo ikke meningen. Det var meningen, at festen skulle gå amok lørdag. Det gjorde den ikke. Jeg kedede mig, og vi cyklede til vores hus, mens solen stod op i horisonten. 

Det bedste: Mediebyen er et sted, hvor jeg med sikkerhed ved, jeg møder nogen, jeg kender. Derude er det som et diskotek i Næstved – altså verdens bedste sted. For jeg føler mig hjemme med det samme.

Det værste: Er, at Tuborg-teltet i Mediebyen er en teenager, der ikke ved, hvad der er godt for vedkommende – lukker alle de forkerte ind. Hader Tuborg lige nu.

Det bedste: Man har altid et godt sted at tisse i Mediebyen

Det værste: Alle de gange man er ude at høre musik, og man enten må tage et festivaltoilet eller tisse i bukserne. Jeg tissede i bukserne to gange. 

Der er så mange mænd, der er awesome. Jeg havde mindst fire numre med hjem.

Det bedste: Der er så mange mænd, der er awesome. Jeg havde mindst fire numre med hjem.

Det værste: Jeg rendte også ind i cirka tre eks’er… Men fuck det – vi var på festival! 

Det bedste: Under Macklemore mødte jeg en skøn Karl Johan. Hvis du læser, OMG!

Det værste: Manden, jeg havde flirtet med op til festivalen, har åbenbart en kæreste…

Det bedste: Team ChriChri og jeg stod midt på Orange Scene, lige inden Scarlet Pleasure skulle spille. Det var et så awesome og ærefrygtigt øjeblik. Jeg turde ikke rigtigt gå derud – kæmpe stjerner har stået på den scene. Det var et så magisk øjeblik.

Det værste: Jeg bliver ved med at tænke på den rødhårede komiker, der lidt ødelagde en halv dag for mig med sin arrogance.

Det bedste: Jeg var af sted med gode venner, og vi havde en fest sammen. Der er altid noget, der gør, man er sådan en lidt fri sjæl på Roskilde. Jeg havde det samme tøj på i tre dage. Jeg elsker det.

Det værste: Rødhårede komikere der bare er irriterende. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være