Sådan styrker du dine gemte og glemte sider

Facts


Tag dit lys hjem

Af Pernille Melsted

– Køb bogen her –

Pernille Melsted, der er uddannet Coach i USA, har netop udgivet bogen: ”Tag dit lys med hjem”, som er en forlængelse af hendes tidligere bog: ”Sæt dig selv fri”. Hun er forfatter, foredragsholder og underviser i personlig udvikling.

Melsted lægger vægt på, at det er vigtigt, at kvinder kan sige: Jeg er smuk, jeg er liderlig, eller jeg er ambitiøs – uden at blinke. Hendes formål med ”Tag dit lys hjem” er at vise kvinder, hvordan de generobrer og styrker gemte og glemte sider af dem selv. Hun mener, at det er særligt svært for frigjorte danske kvinder at gøre sig sårbare og bede om hjælp. Desuden mener hun, at de har svært ved at stå ved deres ambitioner og seksuelle lyster.

LÆS OGSÅ: Mangler du passion i livet? Her er guiden

Forfatteren har samlet materiale til sin bog blandt kvinder, som har deltaget med flere end 20 cases, der alle har at gøre med deres eget følelsesliv. Med bogen i hånden kan du lære at genfinde, dyrke og styrke de sider af dig selv, som du har glemt eller gemt i skyggen. Din “skygge” er bagsiden af dit bevidste selvbillede og rummer alt det, der er skjult for dig selv. Ikke kun de grimme og utiltalende sider, men i lige så høj grad de smukke, fantastiske og storslåede. Du får også en seks-trins-model med 100 bud på lyse skygger og masser af cases og eksempler.

Herunder kan du læse et uddrag fra bogen omhandlende mod:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet