[single_post_category_name]

Selfie-albue: er nu blevet en ting

Jep, det er ikke en joke. Selfie-albuen er nu en ting som kan diagnosticeres.
De såkaldte tech skader sker. (den ømme tommelfinger ved sms er den værste!) Men ifølge læger og fysioterapeuter, kan selfiefunktionen give os skader i albuen, og bliver nu bliver kaldt ‘selfie-albuen’.

Det er faktisk meget lig det vi allerede kender som tennisalbue. Skaden skyldes ofte, at man udvider sener i armen for at tage sine selfies, men på samme tid arbejdes der også hårdt for at holde et fast greb om telefonen, så man ikke taber den. (Gud forbyde det!) Den unaturlige stilling man står i når man i forsøget på at fange sig selv på stranden, ved poolen eller på festivalen, kan forårsage ømhed og træthed i arm og nakke.

Lider du af selfieskader? Så kan du stadig nå at komme skaden til livs. Stræk din arm, lav en løs knytnævne og bøj forsigtigt dit håndled op og ned for at løsne eventuelle forstrukket sener i armen. 

.. Eller du kan invistere i selfiestang. Dit valg.

Pas på Jer selv derude! <3

LÆS OGSÅ: Sådan var livet før mobiltelefonen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide