[single_post_category_name]

Lær at løse dine problemer både professionelt og privat

Det er altid mest den anden skyld, når det går galt i vores relationer. Det er i hvert fald sådan de fleste oplever det, ifølge psykolog Birgitte Hultberg.

Vi har en tendens til at se vores egen adfærd som et naturligt forsvar mod den anden parts urimeligheder. Men sådan tænker den anden også, og dermed er der lagt op til fortsat knas i relationen.

I bogen ‘Stærke relationer’ viser Birgitte, at selv de mest indgroede problemer kan løses, hvis blot vi forstår, at vi altid selv er aktive parter i konflikten. Vi ved jo alle sammen, at det kan være lidt svært at indrømme, når vi tager fejl. Men vi kan opnå markant bedre resultater, hvis vi vælger at gøre noget andet, end vi plejer, og det bedste er, at vi ikke behøver vente på den anden for at se forandringen. Når blot løsningen er en fordel for begge parter, kan vi skabe ændring i selv den mest håbløse relation, så der er håb forude damer.

‘Stærke relationer’ er en kvalificeret og letforståelig gennemgang af det, der skal til for at løse tilbagevendende problemer i alle typer relationer, privat som professionelt. Den er fuld af praktiske anvisninger og illustrative cases og er en uundværlig håndbog for enhver, der ønsker trivsel og vækst i sine relationer.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide