ChriChri Mag afslører: Her er forsiden

Jeg har valgt, at lufte min mave på denne 3. udgave af ChriChri Mag der The Beautiful Issue

Det er uundgåeligt ikke at berøre emnet graviditet da jeg jo ligesom er gravid – derfor har jeg også holdt dagbog under hele min graviditet som du kan læse meget mere om i magasinet!

Jeg er super glad for forsiden og endnu mere af indholdet i dette magasin som i den grad lever op til mine forventninger, og til titlen The Beautiful Issue.

Jeg glæder mig så meget til det rammer din postkasse hvor du selv kan få lov til selv at bedømme og forhåbentlig nyde en stille stund med en kop te eller kaffe – og dit yndlings magasin ChriChri yaaahhhhhh!!!

Knus og kram

XXX

Christiane
 

The Beautiful Issue udkommer d. 1. september i butikkerne landet over men vil du have fingre i det før det udkommer, skal du blive abonnent. 

LÆS OGSÅ: Det nye ChriChri Mag – Det kan du glæde dig til

Der er flere fordele: magasinet vil ikke kun være billigere, end løssalg i butikkerne. Her vil det koste 79,00 kr. pr. magasin, din abonnementspris vil være 59,00 kr. pr. magasin og  du vil herudover også modtage et gratis “limited edition julemagasin”, kun for abonnenter!

Sidste chance for bestilling er d. 17. august kl. 12.00 hvis du vil være helt sikker på at modtage magasinet inden det rammer butikkerne. Du kan naturligvis stadig abonnere efter d. 17. august, vi kan dog ikke garantere at du modtager det før selve udgivelsesdatoen d. 1. september.

Så vil du nå at sikre dig et magasin, kan du bestille det lige her

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og