Life & Business Coach: Det tager tid at finde sin indre passion

Facts

Kirsten Lynggaard

Født i august 1991

Opvokset i Vejle, men bosat i København

Life og Business Coach, blogger og frivillig business mentor

Kirsten Lynggaard er 25 år og bosat i København. Hun arbejder til dagligt som Life og Business Coach og frivillig forretningsmentor, hvor hun hjælper unge ud i jobs. Derudover skriver hun jævnligt klummer til nogle af de danske magasiner.  

Kirsten er på en mission i hendes coachingerhverv, som fokuserer på, at hjælpe mennesker til at gå målrettet efter deres drømme og det liv, som vil få dem til at flyde over med passion og frihed. Hendes mål er, at assistere mennesker igennem deres processer på vej mod deres mål, så deres drømmeliv bliver muligt at udleve.  

Den mission opstod, da hun i en alder af 22 år gik ned med stress, hvor det gik op for hende, at livet er givet til hende som en mulighed og ikke en opgave der skal løses. Den mulighed har hun grebet. I dag er hun fokuseret på at udforske det i alle afkroge, undgå at tage livet og sig selv for alvorligt og i stedet, bygge det op på en måde, så hun kan vågne forelsket i det hver morgen.  

They told me I couldn’t. That’s why I did.” 
– Unknown 

Kirsten har skrevet en klumme om passion til dig som går med et ønske om at finde den. Kirsten har skrevet den, i håbet om at inspirere dig til at give dig selv og fremtiden tillid.


Passion
 

Der bliver talt en hel del omkring det, at skulle finde sin passion. Der bliver skrevet bøger om emnet, nogle bygger forretning på emnet passion, find meningen med livet osv. Et af de store navne – Steve Jobs – har sagt følgende og jeg citerer: “You’ve got to find what you love….(T)he only way to do great work is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking, and don’t settle.” Jeg er enig med ham i én forstand, så længe man ikke flygter fra realiteterne. 

Da jeg var omkring de 21 år, fik jeg tilbudt en stilling som butikschef, hvilken jeg tog imod efter at have været i detailbranchen stort set hele mit teenageliv. Jeg var havnet i en branche, som jeg ikke følte understøttede mine værdier. Det udløste en masse negative tanker på daglig basis. Tanker som: Hvorfor kan jeg ikke finde ind til det, jeg brænder for? Jeg ved jo, at jeg gerne vil arbejde med mennesker, så hvorfor kan jeg så stadig have svært ved at finde min niche? De negative tanker hobede sig op, som dagene gik, og min krop begyndte at sige fra fysisk. Mit ansigt hævede op, jeg oplevede pludselig træthed, jeg glemte ting, jeg kunne ikke være i min egen krop. Det er blot nogle få eksempler på de stresssymptomer, jeg oplevede.   

LÆS OGSÅ: Nedgradér ikke dine drømme for at tilpasse dem din virkelighed…

Problematikken lå i ønsket om, at mit liv skulle være anderledes. I tankerne flygtede jeg fra det liv, jeg levede, og søgte desperat efter at finde ind til min passion. De negative tanker havde magten over mig – jeg var ikke selv i kontrol. Jeg havde gjort livet til en opgave, der skulle løses, snarere end at se livet som en mulighed for at udforske det i alle afkroge. Prøve mig frem og lege med livet ud fra et barns ubekymrede blik. Taknemmeligheden for livet druknede i selvmedlidende og negative tanker. Jagten på at finde min passion overskyggede alt det gode, mit liv indeholdt. Jeg søgte desperat efter at finde noget, der kunne give mig indre ro. Så jeg søgte mange forskellige job, jeg sørgede for at holde mig beskæftiget i weekenderne for at undgå at mærke mit indre kaos, jeg googlede på daglig basis for at finde svar på min passion. Men med dét desperate udgangspunkt fik jeg gjort det næsten umuligt at finde svaret – det føltes lidt som at famle mig frem i blinde.   

Det varede lige til, jeg en dag fik en coachingbog i hånden af et familiemedlem, som mente, at jeg måske kunne få noget ud af at læse den. Det skulle vise sig at være en af mine passioner. Jeg tog bogen med på en ferie til Mallorca og slugte den råt. Dog var mine stresssymptomer så udviklede, at der ikke var anden udvej end en sygemelding. Præcis 2 måneder efter min ferie blev jeg sygemeldt med stress. Jeg startede på en coachuddannelse for at finde ind til mig selv, og der faldt brikkerne for alvor på plads – og det gav ro. Lige der kunne jeg mærke passionen, for at hjælpe mennesker igennem coaching, ramme mig. Roen gav mig klarhed.  

Jeg skriver klummen til dig, som går med et ønske om at finde din passion, i håb om at inspirere dig til at give dig selv og fremtiden tillid. Hvis det at have din passion/passioner som din profession for at du kan vågne forelsket i dit liv hver morgen, så opsøg den/dem, men glem ikke at nyde det liv, du har været så heldig at få, på rejsen til at finde ind til passionen/passionerne. Det handler ikke om at skynde sig med livet, det handler om at nyde det og så nyde det lidt ekstra.  


“Many people past time – very few live life.”
– Sonique  

Hver dag får vi en ny chance for at skabe vores ønskede liv. Med en brik ad gangen får vi samlet det puslespil, vi kan kigge på og nyde, når vi engang ender gamle og livserfarne.  

Du kan opleve mere fra Kirsten på hendes website og blog her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og