[single_post_category_name]

Dit august horoskop: Fisken

Der er positiv fokus på dit daglige arbejde, og nye projekter kommer godt fra start fra medio måneden. Du kan arbejde hård og du er den fødte leder. Andre følger gerne dit eksempel, og beder om gode råd. Du er fair og skaber en god stemning, hvor du er. Husk også at tage en pause, så du kan være noget for familien.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, kan du møde kærligheden. Det er vigtigt for dig, at I taler godt sammen, der kan nemlig opstå lidt jalousi, og det er der faktisk ikke grund til. Der skal være en god balance i et potentielt forhold, ellers virker det ikke for dig. Har du en partner, er det en harmonisk tid med masser af flirt og dejlige følelser. Du har brug for romantik, du skal ikke holde dig tilbage, men give udtryk for, hvad du ønsker.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Stenbuk og Skytte

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide