Dit august horoskop: Jomfruen

Du får mere og mere energi, som måneden skrider frem. Sørg for at tage det roligt i starten, og i stedet tage dig tid til at planlægge og få ryddet lidt op. Det er ikke en god ide at indgå for mange aftaler, eller skrive under på noget vigtigt. Det kan knibe med at huske aftaler og andet vigtigt, så få skrevet dem ned.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du nyder at være sammen med din partner, følelserne blomstre og I har det godt, når I er sammen. Planlæg derfor nogle stunder, hvor I kan hygge jer sammen, hvor der ikke er stress eller noget, I skal nå. Er du single, kan du hurtigt udvikle følelser for en, du møder. Det kan gå lidt for hurtigt, du må prøve ikke at presse på, for så vil en potentiel partner trække sig. Du har en dejlig udstråling, så der kan komme flere tilbud.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyr og Vandbærer

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og