Dit august horoskop: Krebsen

Du vil møde noget modstand fra andre, men tager du dig af dine egne ting, og lader andre om deres, så er det ikke noget, der påvirker dig for meget. Du får mange gode ideer, som du kan fører ud i livet senere. Du nyder at være aktiv og impulsiv sammen med venner, og du finder på mange spændende arrangementer. 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner går og tumler med mange tanker. Vær åben og kom med gode råd, det er vigtigt, at du ikke dømmer for hurtigt. Gør også sammen en lille status, hvor I taler om, hvad I hver især ønsker jeg af resten af året. Er du ikke i et parforhold, så er det en måned med mange begrænsninger. Du vil ikke rigtig få styr på kærligheden, før sidst på perioden. Tag lidt let på det, så du ikke bliver såret.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og