Dit august horoskop: Krebsen

Du vil møde noget modstand fra andre, men tager du dig af dine egne ting, og lader andre om deres, så er det ikke noget, der påvirker dig for meget. Du får mange gode ideer, som du kan fører ud i livet senere. Du nyder at være aktiv og impulsiv sammen med venner, og du finder på mange spændende arrangementer. 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner går og tumler med mange tanker. Vær åben og kom med gode råd, det er vigtigt, at du ikke dømmer for hurtigt. Gør også sammen en lille status, hvor I taler om, hvad I hver især ønsker jeg af resten af året. Er du ikke i et parforhold, så er det en måned med mange begrænsninger. Du vil ikke rigtig få styr på kærligheden, før sidst på perioden. Tag lidt let på det, så du ikke bliver såret.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive