Life&Beyond

Dit august horoskop: Krebsen

Du vil møde noget modstand fra andre, men tager du dig af dine egne ting, og lader andre om deres, så er det ikke noget, der påvirker dig for meget. Du får mange gode ideer, som du kan fører ud i livet senere. Du nyder at være aktiv og impulsiv sammen med venner, og du finder på mange spændende arrangementer. 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner går og tumler med mange tanker. Vær åben og kom med gode råd, det er vigtigt, at du ikke dømmer for hurtigt. Gør også sammen en lille status, hvor I taler om, hvad I hver især ønsker jeg af resten af året. Er du ikke i et parforhold, så er det en måned med mange begrænsninger. Du vil ikke rigtig få styr på kærligheden, før sidst på perioden. Tag lidt let på det, så du ikke bliver såret.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *