Dit august horoskop: Løven

Du har masser af energi, det er nemlig den bedste tid på året for Løver som dig. Derfor kan du også nå det mest utrolige. Det kniber lidt med kommunikationen, men er du opmærksom, kommer det til at gå fint. Hold dig ikke tilbage, når der er noget, du ønsker dig, hvor du lægger din energi, vil du også få succes.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er bestemt mulighed for romantik og kærlighed i denne måned, det gælder hvad enten du er single eller i et forhold. Vær dog opmærksom på, at de signaler, du sender er klare, så du ikke går glip af spændende muligheder. Hvis du er i et parforhold, så er det dig, der for det meste sætter dagsordenen og tager initiativ til romantik. Det bliver værdsat, og det bliver mange dejlige stunder, hvor kærligheden kan blomstre.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tvilling og Løve

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og