[single_post_category_name]

Dit august horoskop: Stenbukken

Det kan føles som om, du tager et skridt frem og to tilbage, det er heldigvis kun midlertidigt. Du må finde din tålmodige side frem, tingene bliver lettere gennem de næste måneder. Tag dig tid til at gøre noget godt for dig selv, det fortjener du bestemt. Samtidig gør det dig godt, at fokuserer på noget positivt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Pas på dit temperament, det kan løbe af med dig, og det går desværre ud over din partner. Få talt om jeres mål, og prøv at være fleksibel og diplomatisk. Du skal nok få det, som du vil, men det er vigtigt, at du også lytter. Er du single, så skal der noget særligt til, for at slippe igennem dit nåleøje. Møder du en med den rigtige energi, vil du heldigvis ikke være i tvivl, og du er hurtig til at tage initiativ. Stol på din intuition.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Krebs og Stenbuk

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide