[single_post_category_name]

Dit august horoskop: Tvillingen

Der er en dejlig ro på hjemmefronten, hvor du er god til at hygge om familie og venner. Du trives også på jobbet, selvom du til tider kan føle dig noget rastløs. Det gælder om, at du gennem hele måneden har et godt overblik, for der vil være beslutninger, du skal træffe angående dine mål. Gør det, du føler mest for.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver ikke den letteste måned for dig og din partner. Du vil føle dig begrænset, da det er svært for jer, at blive enige. Du har brug for klare aftaler, da du hurtigt bliver irritabel, hvis der laves om på tingene. Find på noget aktivt, I kan foretage jer sammen. Er du single, så bliver det ikke den mest spændende måned. Du vil være meget kritisk, og det er derfor ikke mange, du møder, du finder tiltrækkende.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Jomfru og Vægt

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide