[single_post_category_name]

Dit august horoskop: Tyren

Det kan nærmest ikke undgås, at du starter måneden stresset. Der er mange ting, du må tage ansvar for, og det er svært at få tingene til at lykkes. Du må derfor finde din mere tålmodige side frem. Pas på med ikke at gøre dine udfordringer større, end de reelt er. Anden halvdelen af måneden byder på sjove arrangementer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner kan lægge nye planer, men sæt ikke for mange ting i gang. Det er en god ide, hvis I også lige får ryddet lidt op, så der bliver plads til nyt. Det gælder både fysisk men også med hensyn til jeres tid. Er du single, kan du finde kærligheden på dit arbejde eller, hvor du færdes til daglig. Du skal dog passe lidt på, for det kan også resultere i jalousi og gniderier, som får større indflydelse end du ønsker.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Vægt eller Jomfru

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide