Life&Beyond

Dit august horoskop: Vægten

Der er en positiv fokus på økonomi og penge. Du skal dog passe på med de aftaler, du indgår, det er ikke alt, der er lige attraktivt. Nogle planer vil ikke gå helt som ønsket, til dels fordi du kan mangle lidt energi. Du vil dog være i stand til at komme videre, hvis du fokuserer på de vigtigste ting og arbejder hård.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sætter du fokus på kærlighed og parforhold, bliver det en virkelig dejlig måned. Er du i et forhold, vil du blive forkælet og du nyder det. Lad ikke de mere dagligdags beslutninger på hjemmefronten påvirke muligheden for romantik. Potentielle partnere tiltrækkes af dig, og du vil derfor opleve flere muligheder for flirt. Der sker dog ikke meget, hvis du ikke selv kommer lidt ud og viser, at du er interesseret.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Løve og Fisk

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *