Dit august horoskop: Vægten

Der er en positiv fokus på økonomi og penge. Du skal dog passe på med de aftaler, du indgår, det er ikke alt, der er lige attraktivt. Nogle planer vil ikke gå helt som ønsket, til dels fordi du kan mangle lidt energi. Du vil dog være i stand til at komme videre, hvis du fokuserer på de vigtigste ting og arbejder hård.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sætter du fokus på kærlighed og parforhold, bliver det en virkelig dejlig måned. Er du i et forhold, vil du blive forkælet og du nyder det. Lad ikke de mere dagligdags beslutninger på hjemmefronten påvirke muligheden for romantik. Potentielle partnere tiltrækkes af dig, og du vil derfor opleve flere muligheder for flirt. Der sker dog ikke meget, hvis du ikke selv kommer lidt ud og viser, at du er interesseret.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Løve og Fisk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive