Dit august horoskop: Vandbæreren

Du må økonomiserer med din energi, den vil nemlig være meget svingende. Derfor er det også en godt, hvis du ikke starter på for mange nye projekter. Inviter gerne familie og venner på middag, du er særlig opsat på at hygge om dem, du holder af. Du kan også ordne lidt i din bolig, ryd op og køb lidt nyt, det giver energi.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Skal der ske noget på kærlighedsfronten, så er det din partner, der skal tage initiativet. Du har ikke den store energi, og står det til dig bliver det afslapning på sofaen og ikke meget andet. Det er dog en dejlig harmoni imellem jer. Er du single, så bliver det heller ikke dig, der er den udfarende. Hvis kærligheden kommer din vej, er det ok, men ellers sker der ikke så meget. Et venskab kan udvikle sig i seriøs retning.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vædder og Tvilling

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet