[single_post_category_name]

En sommer fyldt med emojis!

Hvilke emojis bruges mest verden over? – Kan det virkelig aflæses på en statistik? Det kan det altså! Twitter afslørede de mest tweetede emojis i 20 lande verden over! Vi har kigget på hvilke emojis de forskellige lande har brugt mest her over sommeren.

I USA, UK og Canada er den mest tweetede emoji det meget sørgelige ansigt .
Kunne det være fordi UK stemte dem selv ud af EU de er så triste? – Det kunne nemt tænkes! Men hvad har Canada at være triste over? Man kan forstå hvis de ligesom amerikanerne er kede af ”the rise of Trump.

Mens de går og er triste over det, ser det ud til at Argentina, Brasilien og Colombia dykker ned i musikken på deres tweets med denne node emoji .

LÆS OGSÅ: 10 skarpe til karriere-eksperten

De franske romantikere bruger hjertet med pilen igennem , italienerne er også i det romantiske hjørne med denne her , mens japanernes hjerter banker stødt og i Saudi Arabien er de glade for det blå hjerte , hvorimod sydkoreanerne går mere for kysseriet med denne her .

Spaniere laver flest overarme og i Tyskland og Australien er de godt i gang med at lave tommel op . Både i Indien og Mexico er de vilde med de bedende hænder – og hos filippinerne og indoneserne er de vilde med det skeptiske ansigt .

LÆS OGSÅ: 4 ting som glæder andre

Her på redaktionen har i måske lagt mærke til at vi er ret glade for hende her , en helt masse ❤️ og søde små aber .

Hvilke foretrækker i at bruge?

 

Kilde: www.refinery29.uk

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide