Månedens bog: Tilgiv – sådan kommer du videre

Anmeldelse af


Titel:
Tilgiv – Sådan kommer du videre

 Forfatter: Ulla Hinge Thomsen

Forlag: Rosinante

Udgivet: 25. august 2016

Antal sider: 196

Vejl. pris: 249,95 kr.

Charlotte Weisenfeld driver bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer bog anmeldelser, bog-guides, forfatter interviews m.m. til ChriChri hver måned. Charlotte har i denne måned anmeldt bogen: Tilgiv – sådan kommer du videre.

_________

Kender du følelsen af at gå og ruge over noget, der for længst burde være lagt bag dig, men som du bare ikke kan slutte fred med? Så er du langt fra den eneste. Men når du slæber rundt på gammelt nag, er det i virkeligheden mest dig selv, det går ud over. I “Tilgiv” får du værktøjer til, hvordan du kan tilgive såvel dig selv som andre, så du kan få fred i sindet og ro i kroppen. Kort sagt: Giv slip og få et lettere liv. 

Bogen er baseret på interviews med forskellige eksperter, cases samt forfatterens egne oplevelser og tanker.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Stormfulde højder

Da jeg først fik bogen “Tilgiv” i hænderne, mente jeg ikke umiddelbart, at den var relevant for mig – men jeg tog fejl! Alle vil få noget ud af at læse Ulla Hinge Thomsens nye bog. Hvad enten du går og er irriteret, vred eller sågar har behov for at tilgive, så giver Ulla Hinge Thomsen enkle og brugbare råd til, hvordan du kan lægge vreden bag dig. Derudover kan du læse om, hvordan du håndterer situationen, hvis det er dig, der skal tilgives. 

Ulla præsenterer nogle rigtig gode pointer i bogen. F.eks. bliver der stillet spørgsmålstegn ved, hvem vi skal tilgive, og til det skriver Ulla: Dem, vi er tæt på og ønsker at blive ved med at være tæt på.

 

LÆS OGSÅ: Interview med Ulla Hinge Thomsen: Tilgiv – sådan kommer du videre

For på den måde er gevinsten ved at tilgive, at man bevarer en vigtig relation, som man ikke vil miste. Et andet sted i bogen skriver Ulla, at hun tror, at det bliver nemmere at tilgive, hvis man tror på, at andre mennesker gør det bedste, de kan, med de forudsætninger de har. To pointer, der gjorde indtryk på mig. Samtidig er de forskellige cases i bogen både inspirerende og lærerige. Men jeg kunne godt have tænkt mig at læse lidt mere om, hvordan man tilgiver sig selv.

Bogen er på 196 sider og er hurtigt læst, til gengæld er den så fuld af informationer, at der nok er behov for en gennemlæsning igen på et senere tidspunkt. Men det kræver også øvelse at implementere Ulla Hinge Thomsens mange gode råd i sit liv, og derfor er det godt at kunne tage bogen frem igen, så man kan få repeteret de vigtigste pointer, når man øver sig på at tilgive såvel sig selv, som andre.

Læs også:

”Fra og med dig” af Mhairi McFarlane 

– Den perfekte tøsebog om at være single, netdating og uventet kærlighed.

Anna er 30 , de fleste af de dates hun er på viser sig at være “weirdoes”, men hun er egentlig ret godt tilfreds med sit liv. Hun har et job som hun elsker og søde venner. Men sådan har det ikke altid været, for Anna blev nemlig mobbet som barn, hvilket hun stadig forsøger at komme sig over. Så da James Fraser, ham der stod for den største ydmygelse tilbage i skoletiden, dukker op i hendes liv, vendes alting på hoved. Men James er anderledes nu – han er høflig, moden og sjov, og Anna og James bliver rent faktisk venner. Men hvorfor føler Anna sig som en idiot, fordi hun stoler på ham? For folk kan vel ændre sig?  


”MK Løbecamp” af Michelle Kristensen

– En super god bog om løb, sundhed og kost. Jeg vil gerne give bogen topkarakter, men der er enkelte træningsøvelser, jeg ikke helt forstår.

Er du nybegynder og skal have hjælp til at komme i gang med at løbe? Er du allerede godt i gang, men ønsker at forbedre din tid? Eller vil du gerne stille op til et halvmaraton?
I MK Løbecamp får du gode råd til, hvordan du bliver en bedre løber, du lærer, hvorfor det er vigtigt at kombinere løbetræning med styrketræning, og hvordan din kost kan få dine ben til at føles lettere og din krop til at restituere hurtigere.

I bogen får du:

– 4 forskellige løbeprogrammer

– Øvelser til styrketræning og udstræk

– 40 opskrifter på sund og løberigtig mad

__________________________________

Vil du læse mere fra Charlotte så sving forbi bloggen Boginspiration.dk eller følg med på:

Instagram @boginspiration.dk
Twitter @boginspiration

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og