Mød ChriChri pigerne Maria Barfod & Christel Winther

Fotos: Asger Mortensen – Modeller: Maria Barfod og Christel Winther – Styling: Kimmie-Therese Holbøll Hasner – Makeup & Hår: Pil Brøndum Gad, Nicci Welsh Makeup Academy – Assistent: Line Hvid Weiergang – Tekst: Carina Abildgaard Frank

I morgen lander vores tredje udgave af ChriChri magasinet i butikkerne, og vi er så spændte på hvad I synes om det nye magasin. Nogle af jer er måske så heldige, at I allerede har modtaget det i jeres postkasse, hvis ikke, så er vi sikre på at det lander hos jer meget snart.

Det nye magasin byder på masser af lækkert læsestof (Det synes vi i hvert fald selv), og I får blandt andet lov til at møde de to BFF’s Maria Barfod og Christel Winther i en fantastisk modeserie, som blev skudt en dejlig sommerdag i juni. Nedenfor kan I helt ekslusivt se billeder behind the scenes.

_______

 Se hele den smukke modeserie med
Maria Barfod og Christel Winther i ChriChri Mag

– Abonner HER –

_______

De to seje power-kvinder

Maria Barfod er DJ og stylist. Hun har mange talenter, og når man ikke finder hende på stylingopgaver eller bag DJ-pulten, chiller hun rundt med sine drenge på Vesterbro og træner hårdt for den stærke og smidige krop, som gør os alle en kende misundelige. Maria Barfod har en misundelsesværdig cool attitude, hun oser af selvsikkerhed, og så er hun i sandhed den der virkelig hippe mor, som vi alle drømmer om at blive. Her til efteråret er Maria hoppet ud som skulptør i bestræbelserne på at få afløb for sin kreativitet – uden restriktioner. Derudover tørner Maria også ud som “instruktør” på den nye og innovative trænings app XRZR, hvor hun med lette øvelser inspirerer os alle til at komme i form.   

LÆS OGSÅ: ChriChri Mag afslører: Her er forsiden
Christel Winther arbejder til dagligt som model og er smuk som bare pokker. Hun en af de der hårdtarbejdende kvinder, der har benene solidt plantet på jorden. Christel har været på forsiden af diverse magasiner, skudt serier for store danske og internationale brands samt været meddommer i Danmarks Næste Topmodel. Når Christel ikke rejser verden rundt med sit smukke ydre, passer hun tjansen som mor for lille Bille Max hjemme på Frederiksberg. Her til efteråret er Christel aktuel med kampagner for bl.a. Dyrberg Kern, Saint Tropez og Magasin. 

LÆS OGSÅ: Det nye ChriChri Mag – Det kan du glæde dig til


Sådan blev modeserien til

Vi tog en dag ud af kalenderen, og besøgte det sødeste sommerhus på Sjælland. Sommerhuset var indrettet præcis som et sommerhus skal indrettes – hyggeligt og med masser af charme. Det blev til en dag med en masse grin, sjov og ballade, og aj at forglemme et hav af myggestik. Vi kan nemlig informere dig om, at der er en del myg sådan en juni sommeraften 😉 Men hvad man ikke gør for at få billederne i kassen.
Efter en fantastisk dag med de to smukke og smilende kvinder, var vi helt sikre på at den bare sad lige i skabet – and so it did 😉 

Vi håber at I vil tage godt i mod magasinet, og at I er lige så glade for det som vi er.

Psst… Har du endnu ikke gået købt dit ChriChri Mag? Så kan du gøre det lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide