Vores 5 bedste tips til at slappe af

Selvom mange af os er kommet hjem fra en velfortjent sommerferie, så kan det være superhårdt og stressende at starte på job igen. Netop som vi har vænnet os til at slappe af, så starter hverdagens tumult med madpakker, træning og arbejde. Men hvad gør vi her på redaktionen for at slappe af? Det giver vi vores 5 bedste bud på her:


1. Ro, stearinlys og Pukka te

Det lyder som et trick de fleste kender til, men det virker faktisk. Sæt telefonen på flight mode, sluk TV’et og nyd en dejlig kop Pukka te. Nyd stilheden og træk vejret dybt. Pukka te fås i forskellige smagsvarianter, dog vil vi anbefale dig den Pukka te, som hedder Pukka Night Time – en dejlig afslappende, økologisk te lavet på bl.a. Havreblomst, lakridsrod og kamille. Pukka Night Time indeholder ikke koffein og er derfor god inden sengetid.

Pukka te, Night Time, 29,95 kr.

2. Yoga

Mange af os er medlem af et fitnesscenter, hvor der er mulighed at tilmelde sig diverse yogahold. Derfor vil vi råde dig til at tage et break fra din normale træning et par gange i ugen, og skifte den ud med et yogahold. 

3. Tag et langt bad

Det lyder simpelt, men det hjælper faktisk. Forkæl dig selv med et langt bad og brug tiden på at forkæle din hud med en god omgang bodyscrub. Hvis du har rigtig god tid kan du evt. lægge en maske efter badet. 

4. Malebøger 

Malebøger skulle være det helt nye hit, når det kommer til at stresse af, så frem med bøgerne og mal løs. 

Malebog, 150 kr.

5. Løb eller gåtur

Efter en lang arbejdsdag er det vigtigt at tømme hovedet, hvilket en løbe- eller gåtur kan være med til at gøre. Væk med alle arbejdstankerne og frem med det gode energi!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide