6 løgne Carrie Bradshaw har fortalt dig om at bo i New York

Her på redaktionen elsker vi Carrie Bradshaw – hun er helt igennem fantastisk! Det viser sig dog, at hun desværre har løjet en smule for os, når det kommer til det med at bo i New York – men det er helt okay Carrie, du er tilgivet 😉 Vi smider sandhederne på bordet nedenfor:

1. Det er så nemt at møde mænd i New York
WRONG: Som i alle andre byer, så er det så svært at finde en normal og sød fyr, som er værd at tage på date med. Desværre gør New York det ikke nemmere 🙁

2. Det hele skal nok gå, selvom du bruger hele din løn på sko frem for husleje
WRONG: Desværre er det ikke sådan i virkeligheden. Med mindre du ønsker at blive boligløs, så synes vi bestemt ikke at du skal gå efter, at bruge alle dine penge på sko.

3. Du kan sagtens finde og have råd til en lejlighed med et gigantisk walk-in-closet på Upper East Side
WRONG: Med mindre at du har arvet en milliard fra din rige onkel, og samtidig er så heldig at finde en lejlighed, så kommer det desværre ikke til at ske.

4. Du behøver ikke at tage offentlig transport
WRONG: Det er desværre ikke gratis at tage en taxa, og slet ikke hvis du skal med en hver eneste dag. Sandheden er nok faktisk, at du bliver nødt til at svede sammen med alle andre i Subway’en. 

5. Du kan sagtens løbe rundt i New York i 6 cm. stiletter
WRONG: Du kan selvfølgelig sagtens gå rundt i dine høje stilletter, men spørgsmålet er hvor længe? Holder du en hel dag på 6 cm.? Vi gør i hvert fald ikke.

6. Du kan sagtens droppe mad, så længe du har en masse fashion-items hængende i klædeskabet
WRONG: Girls gotta eat 😉 Behøver vi at sige mere?

Kilde: Cosmopolitan.com

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og