6 Problem Solvers – Kids Edition

Du har måske læst vores Problem Solvers i vores ChriChri Mag – hvis ikke må I endelig hoppe ud og købe vores nyeste september Issue. I magasinet løfter Christiane nemlig sløret for sine 11 personlige favoritter, som gør hverdagen lettere for hende.

Vi har dog samlet en mindre Problem Solvers – Kids Edition til jer i stedet, som helt sikkert vil redde jer i et par situationer. Nedenfor finder du alt fra strygemærker til tøj til måltidskasser.


1. Strygemærker i tøj

Hvor mange gange har du ikke stået og ledt efter dine børns tøj nede i børnehaven? Nogle gange er man endda kommet til at tage den forkerte bluse med hjem, fordi der ikke står navn i nakken. Men det kan du hurtigt lave om på med strygemærker i tøj. Det er hurtigt og nemt at stryge strygemærker i dit tøj og så bestemmer du selv, hvad du vil have stående. Se mere her.

2. Madkasse inddeling

Leverpostejsmaden smager altså bare ikke særlig godt sammen med rosinerne. Derfor er det supersmart for dig og dine børn at have en madkasse med rumdeler. Så er du sikker på at de forskellige fødevarer ikke pludselig ender det forkerte sted.


3. Bedsteforældre eller hygge-onklen

Årh.. vi kan ikke komme uden om det. Hygge-onklen, bedsteforældrene eller den søde nabo – de er der bare altid, når man er i nød. Om det drejer sig om weekendpasning eller om at hente børnene i børnehaven, så er de der bare 🙂 og det er så skønt! TAK!

4. Apps

Ja, ja! Vi ved godt at iPad’en ikke er så populær blandt forældre, men faktisk kan dine børn lære en hel del med de rigtige Apps. Vi vil især anbefale Appen ‘Knæk Læsekoden’, som lærer dine børn ordlyde og hvilken form bogstaverne har. Læs mere om den her.

5. Måltidskasser

I en travl hverdag er måltidskasser simpelthen guld værd. Du undgår lange køer i dit lokale supermarked, og så får du faktisk mere tid sammen med børnene. Herudover er mange måltidskasser både sunde og økologiske – win win.


6. Elektronisk sæbedispenser

Børn har det med at få sæbe over alt, når de skal vaske hænder. Det kan jo være lidt svært at ramme en gang i mellem 😉 derfor er en elektronisk sæbedispenser simpelthen genial. Børnene sætter blot hænderne under den, og så kommer sæben ud. De findes endda med forskellige Disney designs 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide