Netflix afslører: Disse serier bliver vi hurtigst grebet af

Her på redaktionen elsker vi serier, men der er stor forskel på, hvilke serier vi hurtigst bliver grebet af, og hvor mange afsnit vi skal se, før vi er ’hooked’. Nye tal fra Netflix, der sammenligner seervaner verden over, viser, at danskerne hurtigst bliver bidt af spændingsserie, og vi kan vist hurtigt blive enige om her på redaktionen, at vi da også er lidt af nogle suckers for spændingsserier – men hvilke er danskernes fortrukne? Det giver vi jer svaret på.

Making A Murderer

Denne serie kræver næppe meget introduktion, da den nok er en af de mest omdiskuterede true crime serier, og vi må da også erkende at vi har diskuteret lidt over frokosten et par gange. Skulle du have holdt dig væk fra internettet det sidste halve år, og af en eller anden årsag ikke have hørt om Making A Murderer, så kan du se en trailer for serie nedenfor.

Så mange episoder skulle der til, før danskerne blev hooked: fire episoder.

 

Narcos

Narcos er en serie, der fortæller historien om den kyniske narkobaron Pablo Escobar og hans narkokartel. Endnu en serie, som ligger højt på listen og får danskerne på krogen. Vi kan også afsløre af Christiane tidligere har anbefalet serien til jer 😉 Se traileren nedenfor.

Så mange episoder skulle der til, før danskerne blev hooked: tre episoder.

 

Stranger Things

Mange af os har med stor spænding fulgt med i mysteriet om Will Byers forsvinden i Netflix-serien Stranger Things, og med god grund. Serien giver dig lyst til at vil se mere, og pludselig kan du ende med at have brugt hele søndagen på Netflix. Til jer som ikke er startet på Stranger Things – se traileren nedenfor og bliv hooked allerede der 😉

Så mange episoder skulle der til, før danskerne blev hooked: tre episoder.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og