Life&Beyond

Dit oktober horoskop: Løven

Du kan indgå nogle gode aftaler omkring nye projekter. Du kan mangle selvtillid, men det har du bestemt ikke grund til, du skal ikke holde dig tilbage. Ellers befinder du dig bedst, med de nære ting, bolig, familie og gode venner. Du vil ikke være så udadvendt som ellers, så du må nu samle dine kræfter om det, der betyder mest for dig.

Det er bestemt ikke alle du møder, der har en chance hos dig, hvis du er single. Du er meget kritisk, og der skal noget særligt til, før du lader en potentiel partner komme tæt på. Det er vigtigt, at I har de samme grundlæggende værdier, og så vil du behandles som en prinsesse. Hvis du har en partner, så slipper denne ikke afsted med at være uopmærksom. Du har brug for at føle dig set, og det må du gerne selv gøre opmærksom på, så harmonien bibeholdes.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vandbærer


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *