Life&Beyond

Dit oktober horoskop: Skorpionen

Tager du dig tid til at strukturerer dine tanker og til at planlægge, vil der ikke være noget, du ikke kan nå. Måneden starter i et lavere tempo, som så øges mere som dagene går. Sørg for at du fokuserer mest på dine egne opgaver og projekter, inden du hjælper andre, så du får udnyttet de gode tendenser, der er for dig lige nu. Du må gerne være impulsiv. 

Du ønsker at passe på dig selv, derfor er du svær for andre at komme ind på livet af. I stedet for at undgå følelser, så giv noget af dig selv, du vil blive positivt overrasket over, hvad det vil fører med sig. Tag en chance, forelskelsen venter på dig. Hvis du har en partner, så vil du have dage, hvor du nærmest ikke ser denne. Åbner du op omkring dig selv, dine ideer, drømme og følelser, så har I mulighed for at komme meget tættere på hinanden.

Din bedste veninde er: Skorpionen

Din bedste flirt er: Vægten og Fisken


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *