Dit oktober horoskop: Tvilling

Der foregår en masse omkring dig, og som i sidste måned, kommer du længst ved at slippe tøjlerne lidt og lade tingene ske. Du får nye input, og du kan udvide dit netværk, og det vil hjælpe dig senere. Dine projekter kommer også bedst fra start, når du søger råd hos andre. Tålmodighed lønner sig, du vil finde de svar, du har brug for.

Det er de små ting i dagligdagen, der gør den største forskel. Du føler dig værdsat, når du bliver forkælet af din partner, og lige nu er denne meget opmærksom. Der er en dejlig harmoni imellem jer, og I er gode til at værdsætte de stille stunder, I har sammen. Er du ikke i et forhold nu, kan du finde kærligheden, hvor du færdes til dagligt. Det gælder om, at du kommer ud og er social, for det er her, du finder romantik og et muligt nyt parforhold.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Jomfru og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være