Life&Beyond

Dit september horoskop: Vægten

Måneden starter virkelig godt, du har masser af energi, og humøret er højt. Du har en særlig optimisme, der gør, at du let kommer over eventuelle udfordringer. Du bør kun lave, hvad du har lyst til og vente med alle de mere kedelige opgaver, hvis det er muligt. Du har held i pengesager, så forkæl dig selv med noget, du længe har ønsket dig.

Arranger, at du og din partner får nogle stunder for jer selv. Du har meget på hjertet, og du har brug for, at han lytter. I kan lægge nogle gode planer for fremtiden, som eventuelt kan involverer flytning. Du er meget positiv, og holder af impulsive gøremål. Hvis du ikke har en partner, så kan du møde kærligheden, hvor du færdes til daglig. Der er ikke tvivl om, at du søger noget seriøst og ikke kun flirt. Du er yderst kritisk, og det er helt ok.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tyr og Tvilling


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *