Life&Beyond

Dit oktober horoskop: Vandbæreren

Det bliver ikke meget, du er hjemme i den kommende tid, der sker virkelig noget og det bliver en særlig social måned. Der er en god fokus på arbejde og karriere, så det bliver muligt enten at få et nyt job eller mere ansvar, hvor du er nu. En gammel kollega eller ven kan hjælpe dig med et godt råd, når du har mest brug for det, så bed om hjælp.

Fra starten af måneden er der en god fokus på kærlighed og parforhold. Der er faktisk kun dig selv, der sætter begrænsningerne. Det bliver næste ikke bedre end dette, hvad enten du er single eller i et forhold. Du er særlig følsom, og du kan nærmest ikke få nok af din partner. Derfor skal du sørger for at I får tid til hinanden. Hvis du er single, vil mulighederne komme til dig, hvis du bare er åben og villig til at tage initiativ og tale med dem, du møder.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Løve og Stenbuk


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *