Life&Beyond

Dit september horoskop: Krebsen

Dit daglige arbejde vil optage dig meget. Du har sikkert påtaget dig mere ansvar, du er effektiv og energien er god, derfor vil du også blive meget optaget af jobbet. Andre vil se, at du er god til det, du gør, og det kan skabe noget jalousi, desværre. Lad dig ikke påvirke af mennesker, som ikke rigtig kender dig, hold fast i dig og hæng dig ikke i småting.

Du finder kærligheden, hvor du befinder dig til dagligt. Det kan være i fitness centret eller på jobbet. Derfor bør du holde øjnene åbne, hvis du er single og ønsker et forhold. Tingene kan gå hurtigt, når først I mødes. Er du i et forhold, så vil der være en dejlig harmoni imellem jer. Det kræver kun, at I bruger tid sammen. Arranger gerne noget som I begge synes er sjovt. Der skal være plads til at lege og til en stille, romantisk stund i hverdagen.

 

Din bedste veninde er: Jomfruen

Din bedste flirt er: Løven og Tvilling


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *