Life&Beyond

Dit september horoskop: Stenbukken

Selvom du sikkert kunne ønske dig en måned, hvor du bare kan slappe af og hygge dig, så bliver det ikke nu. Der er fuld fart på, og der er ikke meget tid til at side stille. Der er mange beslutninger, der skal træffes, men det vil du også være i stand til. Du har mange gode ressourcer, men brug dem også på dig selv og dine egne ting, det vil give dig mere energi. 

Der er god fokus på kærlighed og parforhold, både for dig der allerede har en partner og for dig, der er single. Du behøver ikke gøre så meget for at tiltrække en potentiel partner, de finder nemlig let frem til dig, men det er også op til dig, at vise interesse. Du og din partner taler godt sammen, og hvis I åbner op og deler jeres drømme, kan I lægge nogle fantastiske planer.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Vægt og Krebs


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *