Dit september horoskop: Tvilling

Du må slippe kontrollen lidt og lade tingene ske af sig selv. Der er nemlig meget, der ikke er op til dig lige nu. Det er også svært for dig at se, hvor du skal sætte ind og, hvilke mål der er værd at forfølge. Er du hele tiden på farten, får du ikke roen til at finde de svar, der ligger til dig. Derfor er der arrangementer og opgaver, du bør sige nej tak til.

Der er en dejlig stemning på hjemmefronten, hvor du og din partner virkelig vil hygge jer sammen. Eventuelle misforståelser eller uenigheder vil løse sig sidst på måneden, hvis I bare sørger for, at I tale om tingene. Hvis I har børn, vil de tage en del tid og plads, men det er ikke noget, I lader jer stress af. Er du single skal du over medio måneden før der er tegn på flirt. Du er ikke til noget meget seriøst men den ny partner, men holder af at tage lidt let på tingene.

Din bedste veninde er: Vædderen

Din bedste flirt er: Jomfru og Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være