Life&Beyond

Dit september horoskop: Tyren

Du kan men held sætte store, nye projekter i gang. Du skal dog forvente, at du må arbejde hård for resultaterne, og ansvaret kan til tider føles meget tungt. Der er ingen lette genveje, men de gode resultater vil vise sig, og du vil få succes. Misforståelser opstår let, og du kommer til at ændre på, hvordan du kommunikerer. Vær diplomatisk, fleksibel og lyt.

Hvis du allerede er i et parforhold, så bring noget romantik ind i hverdagen. Skab nogle rolige stunder, hvor du kan tale med din partner. En god kommunikation er meget vigtig, når hverdagens rutiner og travlheden skubber på. Hvis du er single, og du finder tid til at gå ud, så kan du møde den helt store kærlighed. Det kan også være et venskab, der udvikler sig i romantisk retning. Du kan blive helt skræmt af dine egne følelser, men kast dig ud i det.

Din bedste veninde er: Stenbukken

Din bedste flirt er: Fisk eller Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *